Finstrimla lök och fänkål. Skär potatisen i lagom stora munsbitar.
Fräs löken mjuk och gyllene glansig på medelhög värme i oljan, lägg sedan i fänkålen och låt fräsa ihop med löken någon min.
Tillsätt tomatpurén och låt fräsa samman en liten stund, Rostas lite i pannan så smaken blir mer rund.
Tillsätt vinet, låt bubbla en stund. Sedan tillsätt fond, vatten, den stötta fänkålen och potatisen.
Låt koka ihop i ca 10 min. Tillsätt sedan grädden och smaka av med salt, svartpeppar och cayennepeppar. Låt puttra i ytterligare ca 10 min.
Skär fisken i 2x2 cm stora bitar. Sedan läggs dessa ned i grytan ca 3 min före servering.
När fisken fått sjuda med i ca 3 min, lägg upp grytan i djupa tallrikar.
Toppa med räkorna samt dill.
Färdig för servering!