Skinksallad

Skinksallad

En enkel, krämig och god pastasallad för varmare dagar.

Rätt Huvudrätt
Förberedelsetid 30 minutes
Tillagningstid 10 minutes
Total Tid 40 minutes
Portioner 7

Ingredienser

Sallad

  • 250 gram pasta Vikt okokt
  • 500 gram rökt skinka
  • 3 st tomat
  • 0,5 st gurka
  • 1 st purjolök

Sås

  • 4 dl gräddfil
  • 1 dl majonäs
  • salt
  • peppar
  • salladskrydda

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Spola sedan i kallt vatten när pastan är al dente.

  2. Hacka grönsaker och skinka i lagom stora bitar.

  3. Blanda gräddfil och majonäs. Krydda till god smak.

  4. Blanda alla ingredienser. Tillsätt gräddfilsblandningen till lagom krämig konsistens är uppnådd och smaka av, tillsätt ev. mer krydda.